Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Re-match "Άτλαντα" Κιλκίς με "Αλέξανδρο" Αξιούπολης


Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Re-match είχαμε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, για τις ομάδες του ΑΤΛΑNTA και του ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης, ο οποίος υπό από τις οδηγίες του κ. Σταύρου Χατζηγεωργιάδη ηττήθηκε εκ νέου, πραγματοποιώντας, όμως μια καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη φορά. 

Η ομάδα του ΑΤΛΑNTA άντεξε την πίεση αλλά και τα γεμάτα σετ (25-18, 23-25, 20-25, 25-23, 15-11) δείχνοντας αγωνιστικό πνεύμα και θέληση για να προχωρήσει με θετικά βήματα στις προσεχείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις. 

Τόσο τα κορίτσια του ΑΤΛΑNTA όσο και αυτά του Αλεξάνδρου, έδειξαν επιμονή και πάθος για την νίκη, κάνοντας τους προπονητές τους να χαμογελάνε στους πάγκους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και καταστρώνοντας σχέδια για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. 

Φυσικά, απαραίτητα στοιχεία της προετοιμασίας είναι αυτά της υπομονής και της επιμονής στο στόχο, πράγματα, δηλαδή, που έγιναν ξεκάθαρα και από τις δύο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Η ομάδα του ΑΤΛΑNTA, αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μπακύρτση, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά βρίσκεται στο τιμόνι των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, με τον Γεώργιο Χειρούλη να αναλαμβάνει αυτά των ακαδημιών. 

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.