Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Παιονίας. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων κατά την χειμερινή περίοδο 2021-2022. Την συνεδρίαση συντόνισε ο αναπλ. Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ο Αθανάσιος Γώγος (Δασολόγος).

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Δουλκερίδης, Τεχνικών Έργων Γιάννης Αδαμόπουλος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Γιάννης Συμεωνίδης, ο αναπλ. Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς Αντιπύραρχος Χρήστος Γκαντίδης, ο Διοικητής Π.Υ. Κιλκίς Αντιπύραρχος Χρήστος Καϊναδόγλου, ο αναπλ. Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας Πυραγός Αλέξανδρος Ταρινίδης, ο Διοικητής Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς Επιπυραγός Γρηγόρης Σαλαβασίδης, εκπρόσωποι του Δασαρχείου Κιλκίς Βλαδίμηρος Κωνσταντινίδης (Δασοπόνος) και Παντελής Κιτσονίδης (Δασοφύλακας), ο αναπλ. Προϊστάμενος του Τμ. Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς Θόδωρος Κοκκίνης (Γεωπόνος), ο Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ Κιλκίς Στυλιανός Κωνσταντινίδης, ο αναπλ. προϊστάμενος ΔΕΥΑ.Π Γιώργος Αναστασιάδης, ο εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Αξιούπολης Ηλίας Παπαχρήστου, ο εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Αρτζάν-Αματόβου Νικόλαος Καραβαλάκης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γουμένισσας και εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας Κωνσταντίνος Πιλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.