Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

"Ο δικός μας φίλος στο Κιλκίς"


Δελτίο τύπου
 ΕΠΣ Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Κιλκίς στο αθλητικό κέντρο Αξιούπολης και εντάσσεται στο πρόγραμμα «UEFA Grassroots Week 2021».

Η δράση στο Κιλκίς, η οποία έτυχε της απλόχερης υποστήριξης τοπικών φορέων, περιλαμβανόταν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ Hello Football Friend, ήταν συνέχεια των δράσεων που εντάσσονται στην εβδομάδα αναπτυξιακού ποδοσφαίρου «UEFA Grassroots Week 2021» και σ’ αυτήν συμμετείχαν περίπου 250 παιδιά από τοπικές ακαδημίες στις ηλικιακές κατηγορίες, Κ 8, Κ 10 και Κ 12.

Η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης υποστήριξε τη δραστηριότητα με οργανωτικές κατευθύνσεις, αθλητικό υλικό, καθώς και με παρουσία εκπαιδευτή της ΕΠΟ. Στις επόμενες ημέρες ακολουθούν αναπτυξιακές δράσεις και σε άλλες ΕΠΣ σε όλη την επικράτεια, οι οποίες θα δώσουν, εκτός όλων των άλλων, την ευκαιρία σε παιδιά μέχρι 12 ετών να ψυχαγωγηθούν και να εκπαιδευτούν μέσα από το άθλημα που αγαπούν, τον "δικό τους φίλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.