Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Kangoo Jumps Fitness Event στο Kinesis Gym

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα fitness training hall του γυμναστηρίου KINESIS GYM πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Kangoo Jumps με σκοπό την προώθηση του προγράμματος.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και την διακοπή της λειτουργίας των γυμναστηρίων επιστρέψαμε. Η νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο δυναμικά. Η έναρξη λειτουργίας του KangooClubKilkis είναι γεγονός.

Το γυμναστήριο Kinesis Gym έχει την χαρά και την τιμή να είναι μέλος του δικτύου των γυμναστηρίων και το μοναδικό γυμναστήριο στο Κιλκίς, που υπό την αιγίδα της @kangoojumpsgreece, επίσημου αντιπροσώπου της @kangoojumpsofficial, παρέχει σε επίσημα αδειοδοτημένους χώρους άθλησης - γυμναστήρια, από επιστήμονες φυσικής αγωγής, που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες άθλησης, το ομαδικό πρόγραμμα άθλησης Kangoo Jumps.

Η παρουσίαση έγινε από την master trainer Sladia Katselou, τον instructor του KangooClubKilkis Φίλιππο Μισαηλίδη και τις Kangoo instructors Κάκια Ποντικά, Έμιλυ Μπούτη και Ανδριάνα Μπαναμπάκη.

Την ίδια μέρα έγινε παρουσίαση για πρώτη φορά σε ένα νέο πρόγραμμα ομαδικής άσκησης, το "FREESTYLER", ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που θα συναρπάσει.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, το ίδιο και ο ενθουσιασμός.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την master trainer Sladia Katselou, όλους τους instructors που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του event και όλα τα μέλη και μη του γυμναστηρίου μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.