Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/9/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με επιτυχία το Camp του ΠΑΟΚ
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Alexandros Sports Center το 1ο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Oι εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελούν το επίσημο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Παρουσία των προπονητών των Τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου του Βορρά Ιωάννη Αβραμίδη και Αλέκου Θεοδωρίδη, συμμετείχαν περισσότερα από 90 παιδιά, τα οποία ήταν χωρισμένα σε δύο γκρουπ. Αυτά του 2008-2009 και σε εκείνα του 2010-2011.

Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο ακαδημιών, και δίνει την απαραίτητη προσοχή και στην περιοχή του Κιλκίς. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σημείωσαν αρκετά πράγματα στα μπλοκάκια τους, και έδωσαν νέο ραντεβού το προσεχές διάστημα.

Νικηφόρο φιλικό για τους άνδρες

Η επανιδρυθείσα ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το πρώτο της φιλικό αγώνα επικρατώντας στην Μεγάλη Στέρνα με 6-2 της τοπική ομάδας. Η τελευταία αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, παρόλα αυτά το νεανικό συγκρότημα του Αλέξανδρου έδειξε πολύ καλά στοιχεία ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων που έμειναν στο 22' πίσω στο σκορ, όμως ισοφάρισαν στο 27' όταν ο Σπασόπουλος εκτέλεσε φάουλ και οι γηπεδούχοι σημείωσαν αυτογκόλ. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Σιδηρόπουλος με προβολή έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος βγήκαν στο γήπεδο αρκετοί αυτοματισμοί, στο επιθετικό τρίτο υπήρξε άψογη λειτουργία, και έτσι ήρθαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Γρηγοράκη, Κότσι, Φ. Παυλίδη και Γκαμπριντασβίλι, για να μειώσει η Μεγάλη Στέρνα λίγο πριν το τέλος.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί πολύ την ομάδα της Μεγάλης Στέρνας για την άψογη φιλοξενία, και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

«Κάνω τον φίλο μου πρώτο σκόρερ»

Τα παιδιά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς βγάζουν τις πιο όμορφες ασίστ, για αυτό πασάρουν αυτήν την πρόσκληση στους φίλους τους και πηγαίνουν όλοι μαζί στο Alexandros Sports Center να παίξουν στο πρώτο για φέτος "Κάνω τον φίλο μου πρώτο σκόρερ".

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου αυτή η μεγάλη γιορτή με τους συμμετέχοντες να είναι παιδιά από το Νηπιαγωγείο ως την Τετάρτη Δημοτικού που έχουν…όρεξη για πολλά γκολάκια.

Προπονήσεις και εγγραφές

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου βρισκόμαστε πια, με την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς να έχει μπει για τα καλά στο…κλίμα των προπονήσεων. Από την Κ6 μέχρι και την Ανδρική ομάδα, τα τμήματα δείχνουν τεράστια διάθεση για προπόνηση ενώ και οι συμμετοχές βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, και όλοι εσείς έχετε την ευκαιρία να γίνεται μέλη της πολυπληθέστερης και μιας εκ των ποιοτικότερων ακαδημιών του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έχει τροφοδοτήσει όχι μόνο την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες μεγάλες ΠΑΕ με πολλά ταλέντα το τελευταίο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.