Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Εγγραφές στα τμήματα Μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια με τους γονείς στο Πολυάνειο Ωδείο (για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών ως 3 χρόνων).

Τα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών στοχεύουν στην αξιοποίηση των μεγάλων μουσικών δυνατοτήτων που φέρουν τα παιδιά με τη γέννησή τους. Μέσα σε ένα περιβάλλον χαράς, παιχνιδιού και συναισθηματικής ασφάλειας επιτυγχάνεται η κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, η σύνδεσή τους και αλληλεπίδρασή τους με άλλα παιδιά και ενήλικες, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους και η καλλιέργεια των μουσικών δυνατοτήτων τους που θα τους οδηγήσει αργότερα σε μουσική ετοιμότητα (ικανότητα να τραγουδούν σωστά, και να μπορούν να νιώθουν και να αναπαράγουν τον παλμό και τη ρυθμική διάρθρωση της μουσικής), ώστε να μπορούν να λειτουργούν μουσικά στην καθημερινή τους ζωή ως παιδιά και αργότερα ως ενήλικες, αλλά και προκειμένου να είναι μουσικά έτοιμα για να εισαχθούν με επιτυχία στην εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα στην αίθουσα Συναυλιών του Πολυάνειου Ωδείου. Η έναρξη του Α’ Κύκλου μαθημάτων θα είναι τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία του Ωδείου (τηλ. επικοινωνίας 2341 028623). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, τηλ. 6937083085 και στο viber στο ίδιο νούμερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.