Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός κατά την διάρκεια της πανδημίας


Υπογράφει ο Σεϊτανιώτης Αλέξανδρος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς Δημοτικής παράταξης '' Συμμετέχω''
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί σοβαρά κατά την διάρκεια της πανδημίας. Όλα τα πρωταθλήματα διακόπηκαν οριστικά, τα έσοδα των ομάδων μειώθηκαν καθώς έχει απαγορευτεί η είσοδος σε φιλάλθους και με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι δύσκολο να επιτευχθεί οικονομική ενίσχυση των συλλόγων από χορούς και εκδηλώσεις. 

Ως εκ τούτου, τα έσοδα μειώθηκαν σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα αυξήθηκαν. Και τώρα έρχεται και ένα επιπλέον μέτρο με την υποχρεωτική διενέργεια των rapid test σε όλους τους ανεμβολίαστους αθλητές για να συμμετέχουν στους αγώνες. 

Αυτό είναι ένα εβδομαδιαίο έξοδο, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη για τις αθλητικές ομάδες .Οι σύλλογοι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και το πιο πιθανό είναι μετά την πολύ μικρή ήδη συμμετοχή των συλλόγων να έχουμε και άλλα τμήματα που δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις την φετινή χρονιά. 

Στο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή προτείναμε να αναλάβει ο Δήμος να καλύψει το κόστος αυτό για να καταφέρουν να επιβιώσουν όλα τα τμήματα των συλλογών ώστε να μπορούν οι ερασιτέχνες αθλητές μας να αγωνισθούν φέτος και να μην μείνουν στην απραξία.

Αναμένουμε όπως και όλοι οι σύλλογοι την επίσημη απάντηση από μέρος του Δήμου στην πρόταση αυτή, η οποία θα δώσει μία ανάσα ανακούφισης και ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.