Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ο Γ. Φραγγίδης


Υπογράφει ο  Γ. Φραγγίδης 
Σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχα τη χαρά να παραστώ στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και διακριτικά παριστάμενους γονείς. 

Διέκρινα την αισιοδοξία και την ενέργεια που τους διακατείχε, απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του στόχου μιας επιτυχημένης εκπαιδευτικής διαδικασίας. 

 Από την πλευρά τους οι μαθητές έχοντας θέσει ως στόχο την γνώση και την ατομική τους βελτίωση, οι δε εκπαιδευτικοί με όπλα την εργατικότητα και την δοτικότητα δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές σ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, με την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες της νεολαίας μας θα συμβάλλουν στην βελτίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την ηθική και πνευματική ανάταση της Χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.