Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Αντιπεριφερειάρχη και στο Δήμαρχο Κιλκίς


Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς
Τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Παύλο Μαρινάκη υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι κ.κ. Βεργίδης και Μαρινάκης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ενεργή συμμετοχή των νέων στην Αυτοδιοίκηση, ζητήματα σχετικά με την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς-με “εργαλεία” τις ιδιαιτερότητες και τη δυναμική της σε διάφορους οικονομικούς τομείς- καθώς και τις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα των νέων.

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευαν ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης, το μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Κυριάκος Σωτηριάδης, το μέλος εκτελεστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ Νατάσα Παπαδοπούλου και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Επίσκεψη Προέδρου ΟΝΝΕΔ στον Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του την επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και είχε μια πολύ εγκάρδια συνομιλία μαζί του για την πολιτική συμμετοχή των νέων στα κοινά.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας των δύο ανδρών, υπήρξε σύμπτωση απόψεων

για την ανάγκη μιας πιο δυναμικής παρουσίας των νέων στο πολιτικό γίγνεσθαι, με το Δήμαρχο Κιλκίς να υπογραμμίζει ότι οι ιδέες και η ενθουσιώδη ορμή των νέων ανθρώπων μπορούν να βρουν γόνιμο πεδίο έκφρασης στην Αυτοδιοίκηση και εν γένει στην πολιτική και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να συμπληρώνει ότι το κόμμα της ΝΔ πιστεύει στους νέους και τους δίνει την ευκαιρία της προώθησης στον πολιτικό στίβο για να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες.

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης και περιφερειακά στελέχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.