Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ειδομένη συνοδοιπορεί με τις τεχνολογίες


Ανακοίνωση 
Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι ραγδαίες. Πολλές εφαρμογές παρουσιάζονται καθημερινά και ο καθένας προσπαθεί να προσαρμοστεί επιλέγοντας τις κατάλληλες για την καθημερινότητά του.

Το Viber είναι μία δημοφιλής εφαρμογή messenger για υπολογιστές και κινητές συσκευές, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα, εικόνες, βίντεο και να πραγματοποιούν φωνητικές και βιντεοκλήσεις μέσω ίντερνετ (WiFi ή 3G/4G).

Το Viber χρησιμοποιείται ως εναλλακτική επιλογή για πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς χρεώσεις, αφού οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν μέσω ασύρματων δικτύων WiFi. Δωρεάν κλήσεις ανάμεσα σε πολλών ειδών συσκευές, αφού η εφαρμογή υποστηρίζει πληθώρα λειτουργικών συστημάτων.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η εφαρμογή είναι αρκετά δημοφιλής αφού υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Η τελευταία μέτρηση, μέσα στο καλοκαίρι, έδειξε πως την εφαρμογή χρησιμοποιούν παγκοσμίως πάνω από 100 εκατ. ενεργοί μηνιαίοι χρήστες.

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις σύγχρονες εφαρμογές προς όφελος των κατοίκων και του τόπου μας.

Η νέα μας δράση «Η Ειδομένη στο Viber» έχει σκοπό να δημιουργήσει έναν σύνδεσμο των κατοίκων και ετεροδημοτών της Ειδομένης, μέσα από μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Έτσι περισσότερα άτομα θα μπορούν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, να θέτουν ερωτήματα και να δέχονται πληροφόρηση για τον τόπο μας την Ειδομένη.

Σκοπός μας είναι η αμεσότερη ενημέρωση. Βασιζόμαστε στους χρήστες του Viber, οι οποίοι θα μπορούν να ενημερώνουν συγγενείς και ηλικιωμένους για τις εξελίξεις προφορικά ή τηλεφωνικά, ώστε να δοθεί βήμα για να θέτουν τα ερωτήματα και τις απόψεις τους.

https://invite.viber.com/?g2=AQAc%2FPmbUcvHNExzL5KKIz4s%2FI6eW0yivIkGdiW7xjDnQZLECKKuE9OeP%2FRWEuA8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.