Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Γκουντενούδη για τους μαθητές


Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που δοκιμάστηκαν στις εξετάσεις και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσουν τα ομολογουμένως πολλά και σημαντικά εμπόδια που αντιμετώπισαν στο διάβα τους.

Όσοι κατάφεραν να περάσουν στις σχολές προτίμησης τους, εύχομαι να έχουν καλή σταδιοδρομία, όσοι δεν τα κατάφεραν φέτος, να μην απογοητεύονται, στη ζωή υπάρχουν πάντοτε κι άλλες ευκαιρίες και προοπτικές.

Οι εξετάσεις αυτές, είναι μια μόνο από τις πολλές μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους οι νέοι άνθρωποι.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους ίδιους τους μαθητές για τον αγώνα τους, στους καθηγητές και τους γονείς για την στήριξη των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.