Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Εγγραφές και έναρξη στην ακαδημία βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου για αγόρια και κορίτσια δημοτικού. Στόχος μας είναι να παρέχουμε όλα τα εφόδια στα παιδιά ώστε να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές διαδικασίες.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και λαμβάνουν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου, παρουσία δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής, για την συνεχή επίβλεψη και σωστή καθοδήγηση των παιδιών, με στόχο την αθλητική εξέλιξη τους μέσα από συγκεκριμένο προγραμματισμένο ετήσιο προπονητικό σχεδιασμό, που βασίζεται στην τόσο στην χρονολογική όσο και στην βιολογική ηλικία των παιδιών καθώς και στα ατομικά χαρακτηριστικά τους.

Η διάρθρωση των προπονήσεων γίνεται ως εξής: Μικρή ακαδημία (για παιδιά Α’, Β’ & Γ’ δημοτικού), Μεγάλη ακαδημία (για παιδιά Δ’, Ε’ & ΣΤ’ δημοτικού) με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα για κάθε τμήμα και διάρκεια προπόνησης τα 60 λεπτά.

Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/alexandros.volley

Πληροφορίες/Εγγραφές:
697 2030 876 (Ανδρέας Αβραμίδης)
697 5531 376 (Σάββας Νικοπολιτίδης)
23410 70313 (Γραμματεία συλλόγου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.