Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια Ανδρέα Βεργίδη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Μάλιστα και φέτος, τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, καθώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας ήταν ιδιαίτερες και δυσκόλεψαν την περίοδο της προετοιμασίας, που είναι κρίσιμη για όλα τα παιδιά.

Οι κόποι, οι προσπάθειες και οι προσωπικές θυσίες των τελευταίων χρόνων δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς για την ολόθερμη συμπαράστασή τους, τους κυρίους και τις κυρίες εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο τους.

Εύχομαι αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε επιτυχία στις ευκαιρίες που θα διεκδικήσουν.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας πρώτος σημαντικός σταθμός, αλλά δεν είναι ο μόνος. Οι στόχοι κερδίζονται με επιμονή, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες, στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας». -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.