Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Τελετή λήξης των προπονήσεων ενόργανης γυμναστικής στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που ήταν γεμάτη δυσκολίες για όλους και κυρίως για τα μικρά παιδιά, που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν το σχολείο και τους φίλους τους για να παραμείνουν ασφαλείς.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids ήταν συνεχώς κοντά στους μικρούς τους φίλους με σύγχρονες και ασύγχρονες δραστηριότητες μέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κρατήσουμε την επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έτσι, την Παρασκευή που πέρασε, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics έφτασε η ημέρα να ανταμειφθούν οι κόποι όλης της χρονιάς των μικρών μας αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής. Η ημέρα για δείξουν στους αγαπημένους τους γονείς τη βελτίωση και τις επιδόσεις τους στο άθλημα που προπονούνταν όλη τη χρονιά. Οι αθλήτριες πραγματοποίησαν μια επίδειξη. 

Με καλεσμένους τους γονείς και τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα, τα κορίτσια ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας, και το χορευτικό που ετοίμαζαν με την καθοδήγηση της προπονήτριας τους. Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά και δωράκια και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλη τη χρονιά και για την παρουσία τους στην επίδειξη. Και φυσικά ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά για την υπομονή τους και την επιμονή τους παρά τις δύσκολες ημέρες που πέρασαν. Από Σεπτέμβρη ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις, πάντα με διάθεση και πολύ μεράκι.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.