Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ταξίδι στη φιλία πραγματοποίησαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Μια όμορφη εβδομάδα πέρασαν οι μαθητές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids, με θεματικές που κέντρισαν το ενδιαφέρον τους. Οι ημέρες ήταν αφιερωμένες στη φιλία και το πνεύμα συνεργασίας που είναι καλό να υπάρχει μεταξύ των παιδιών για την ορθή λειτουργία των δομών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν δράσεις σχετικές με την ήπειρο της Αμερικής, από τις οποίες τα παιδιά απέκτησαν πληροφορίες και γνώσεις, δημιούργησαν και πέρασαν ευχάριστες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, η εβδομάδα ξεκίνησε με κατασκευές. Τα παιδιά έκοψαν και κόλλησαν, φτιάχνοντας το τρένο της φιλίας. Σε κάθε βαγόνι υπάρχουν λέξεις-οδηγοί που όλοι πρέπει να ακολουθούν για τη σωστή συμπεριφορά τους. Τα παιδιά έφτιαξαν όμως και το άγαλμα της Ελευθερίας από ανακυκλώσιμα υλικά, αφού πρώτα παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με την ιστορία του. 

Επόμενος σταθμός στο ταξίδι ήταν το Μεξικό. Τα παιδιά κατασκεύασαν κάρτες, με εξώφυλλο το σήμα του Μεξικού, τον κάκτο. Τελευταίος σταθμός ο Καναδάς, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει πολλούς κάστορες. Το χαριτωμένο αυτό ζώο έφτιαξαν τα παιδιά σε μια γαντόκουκλα, και ο ενθουσιασμός τους ήταν περισσός. 

Το ταξίδι της Αμερικής συνάντησε το ταξίδι στην φιλία μέσα από την κατασκευή του "φτιάξ’ το μόνος σου", όπου τα παιδιά κατασκεύασαν ένα μπουκάλι και αφού το στόλισαν με τον τρόπο που επιθυμούσαν, έγραψαν ένα γράμμα και το τοποθέτησαν στο μπουκάλι αυτό για να το στείλουν στη θάλασσα. Προορισμός του μπουκαλιού ένας φίλος που ζει στην Αμερική. Από τις δράσεις τις εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μαγειρική, όπου οι μικροί σεφ έκλεψαν τις εντυπώσεις, δημιουργώντας λαχταριστά γλυκοψησίματα.

Στις δράσεις αθλητικού περιεχομένου οι μικροί αθλητές συνέχισαν τις προπονήσεις του καράτε, κάνοντας εξάσκηση στου τρόπους αυτοάμυνας. Αλλά και στη zumba οι χορεύτριες των δομών διασκέδασαν με τις χορογραφίες, με τραγούδια που σχετίζονται με το καλοκαίρι. Η εβδομάδα έκλεισε με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ενόργανης γυμναστικής. Οι μικρές αθλήτριες πραγματοποίησαν μια επίδειξη στους γονείς τους, με ακροβατικές και ασκήσεις ευλυγισίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.

Οι εβδομάδες στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids κυλούν με ευχάριστη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Η καλύτερη επιλογή για ένα δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.