Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με τους Κοινοτάρχες της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου


Η βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην κάλυψη ζωτικών αναγκών των Κοινοτήτων με αντανάκλαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών υπογραμμίστηκε στη σημερινή επικοινωνία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τους Κοινοτάρχες της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε τους Προέδρους για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του εμβληματικού έργου της ΔΕΥΑΚ αναφορικά με την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες, το οποίο για τη Δημοτική Ενότητα αντιστοιχεί σε σαράντα πέντε χιλιόμετρα υδροδοτικού δικτύου στους οικισμούς της Πλαγιάς, της Κορομηλιάς, της Μεγάλης Στέρνας και του Ηλιολούστου. ‘’Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές στην ύδρευση αλλά δε θα σταθούμε μόνο εδώ. Οι ενέργειες του Δήμου επεκτείνονται σε όλα τα επίπεδα

με κρίσιμο τομέα την αντιμετώπιση της καθημερινότητας όπου η συνεργασία και η βοήθειά σας είναι καταλυτικής σημασίας’’ ανέφερε απευθυνόμενος στους αιρετούς ο κ. Κυριακίδης ενώ στη συνέχεια μίλησε για το δημοτικό έργο που υλοποιείται στην περιοχή: την αγροτική οδοποιία, την ενίσχυση των χωριών με νέους κάδους απορριμμάτων, τη συντήρηση του πρασίνου σε κοινόχρηστες εκτάσεις, την αποψίλωση – καθαρισμό των ιδιωτικών οικοπέδων, τα έργα οδοποιίας που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, την εγγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων της στην ψηφιακή εφαρμογή ‘’Πέλοπας’’ με οικονομικά οφέλη για τους αθλητικούς συλλόγους καθώς και τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου με εκδηλώσεις πολιτισμού.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι βαθμολόγησαν θετικά τη διαχείριση της καθημερινότητας και ζήτησαν μεγαλύτερη συνδρομή σε έμψυχο δυναμικό για παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που χρειάζονται στα χωριά τους.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στο πρόγραμμα των κατ΄ οίκον εμβολιασμών πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, για το οποίο ο Δήμος Κιλκίς έχει ενεργό ρόλο συνεργαζόμενος με την 4η ΥΠΕ και στις κινήσεις της επαναληπτικής διεξαγωγής των rapid tests και στην περιοχή του Χέρσου με σκοπό την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ζήτησε από τους αιρετούς να στηρίξουν την προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή εμβολιαστική κάλυψη του Δήμου και να απευθύνουν σύσταση στους πολίτες που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα Χέρσου, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Χέρσου Αθανάσιος Μανδρούκας Μεγάλης Στέρνας Διογένης Ιωαννίδης και Ηλιολούστου Γιάννης Γιαννουλίδης ενώ από τους Αντιδημάρχους ήταν παρόντες οι κ.κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης και Κώστας Πουντζουκίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.