Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ανοιχτό το Β' ΚΑΠΗ Κιλκίς με κλιματισμό για την προστασία του κοινού από τον καύσωνα


Θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως κλιματιζόμενος χώρος το Β' ΚΑΠΗ αυτό το Σαββατοκύριακο και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου από τις 9:00 έως τις 20:00 για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω του παρατεταμένου καύσωνα.

Στον κλιματιζόμενο χώρο, που βρίσκεται επί της οδού Βυζαντίου 2, θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον Covid -19. 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον κλιματιζόμενο χώρο ενώ θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου (1,5 μ.) μεταξύ των ατόμων που θα φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια του καύσωνα στο Β’ ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.