Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε στο Κιλκίς η εγκατάσταση του εξοπλισμού για τους πρώτους δικαιούχους του προγράμματος για τις «Λευκές Περιοχές»

(Video αρχείου, από την παρουσίαση του προγράμματος στον Καμπάνη Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021)
Ξεκίνησε η εγκατάσταση των κεραιών και του λοιπού απαραίτητου ευρυζωνικού εξοπλισμού για τους δικαιούχους του προγράμματος τηλεοπτικής κάλυψης για τις «Λευκές Περιοχές», στο Κιλκίς.

Από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στην πρώτη φάση του προγράμματος, έως τις 15 Ιουλίου, εγκρίθηκαν ήδη 300 και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεκίνησαν οι εργασίες για την άμεση παροχή πρόσβασης, σε όλους τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, με λήψη δημόσιας επιχορήγησης. 

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, τόνισε την αμεσότητα με την οποία κινήθηκε η διαδικασία στο Νομό, σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης «προχώρησε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων, άμεσα και αποτελεσματικά».

Υπενθυμίζεται, ότι έπειτα από την αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου για τις λευκές περιοχές, τον περασμένο Σεπτέμβριο και την σημαντική αύξηση που επέφερε ως προς τα χωριά και τους οικισμούς που καθίστανται δικαιούχοι, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα 31 χωριά του Κιλκίς.

Σημειώνεται, ότι επίκειται και επόμενη φάση υποβολής αιτήσεων, με προθεσμία από 1/11-15/11 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους είτε ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας https://white- areas.gov.gr/, είτε μέσω των ΚΕΠ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.