Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Επίσκεψη Σταύρου Καλαφάτη σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στα πλαίσια των θεσμικών του αρμοδιοτήτων θα έχει σειρά συναντήσεων και επισκέψεων με φορείς του τόπου μας καθώς και με την Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί, ακόμη, επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πέραν αυτών των συναντήσεων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στα γραφεία της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ (13:45) όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

10:15 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

11.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, στο Δημαρχείο.

11:30 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου, τοποτηρητή Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Δημήτριο.

12.00 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

12:30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

13:00 Συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

16.00 Επίσκεψη στο Τελωνείο Ευζώνων.

Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να γίνουν μετά τις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στο Τελωνείο Ευζώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.