Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Δύσκολα τα θέματα της Φυσικής, σαφή και διαχειρίσιμα τα θέματα της Ιστορίας και του ΑΟΘ


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα στο μάθημα της Ιστορίας καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης του σχολικού βιβλίου . Είναι διατυπωμένα με σαφήνεια χωρίς να δημιουργούν προβληματισμούς και απορίες στους μαθητές. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρώτο κεφάλαιο. Οι ερωτήσεις απαιτούν την κριτική αλλά και αφαιρετική ικανότητα των υποψηφίων. Οι πολύ καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες.

Στο ΑΟΘ, τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και αρκετά αναμενόμενα. Οι μαθητές ήταν προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να γράψουν άριστες βαθμολογίες.

Στη Φυσική τα θέματα παρουσίαζαν αρκετές δυσκολίες. Κάλυπταν πολύ μεγάλο μέρος της ύλης κι ο χρόνος για να ανταπεξέλθουν οι μαθητές στην απαιτητικότητα των θεμάτων ήταν περιορισμένος. Σε πολλά σημεία απαιτούνταν πολλές κι αναλυτικές μαθηματικές πράξεις που πιθανότατα να δυσκόλεψαν πολλούς υποψηφίους. Τα θέματα χαρακτηρίζονται σίγουρα τα δυσκολότερα της τελευταίας τριετίας.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή ξεκούραση σε όσους μαθητές ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και καλή συνέχεια σε όσους υποψηφίους συνεχίζουν με τα Ειδικά τους μαθήματα όπως και τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. με τα μαθήματα των Ειδικοτήτων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.