Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αίτημα Δήμου Κιλκίς για νέα ένταξη είκοσι οικισμών στις "Λευκές Περιοχές"

(Video από την κοινή συνέντευξη τύπου Γ. Γεωργαντά και Δ. Κυριακίδη, που δόθηκε στις 17/6/2021)
Τη συμπερίληψη άλλων είκοσι οικισμών του Δήμου Κιλκίς στην ψηφιακή πλατφόρμα "Λευκές Περιοχές" ώστε να επωφεληθούν οι πολίτες των ευεργετικών παροχών που προσφέρει το εν λόγω πρόγραμμα με ευχερή τηλεοπτική κάλυψη σε σταθμούς εθνικής εμβέλειας και περιφερειακά κανάλια αιτήθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά στην κοινή συνέντευξη τύπου για τις "Λευκές Περιοχές" χαιρετίζοντας την θετική πρωτοβουλία που αναπτύσσει το Υπουργείο.

Οι οικισμοί με προβληματική τηλεοπτική κάλυψη, για τους οποίους ζητήθηκε τόσο από τον Υφυπουργό όσο και από την ΚΕΔΕ σε απάντηση σχετικού της εγγράφου, η εξασφάλιση πρόσβασης στο δημόσιο αγαθό των τηλεοπτικών συχνοτήτων με την δωρεάν εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού στα θιγόμενα νοικοκυριά είναι οι: Πλαγιά, Κορομηλιά, Αγία Κυριακή, Σ.Σ. Μουριών, Αγία Παρασκευή, Καβαλάρης, Μουριές, Παλαιό Λιθωτό, Καλλιρόη, Μυριόφυτο, Νέο Μυριόφυτο, Αλεξάνδρα, Αμάραντα, Κορυφή, Δροσάτο, Νέο Αγιονέρι, Ξυλοκερατιά, Μπακέϊκα, Σεβαστό και Άγιος Μάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.