Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/6/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Παρασκευή η Τελετή Λήξης
Την Παρασκευή 25 Ιουνίου ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς. Μια ιδιαίτερη χρονιά, ελέω της πανδημίας, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να επιστρέψουν στη δράση.

Στην τελευταία εβδομάδα προπονήσεων του Αλέξανδρου Κιλκίς υπάρχει πολύ παιχνίδι και πολλές επαφές με την μπάλα, για να διασκεδάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Την Παρασκευή θα υπάρξει μια όμορφη γιορτή, με τα μέλη της Ακαδημίας να παραλαμβάνουν τα αγωνιστικά τους διπλώματα.

Κολύμβηση για όλες τις ηλικίες

Η κολυμβητική χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες στο Alexandros Sports Center, με τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» να συμμετέχουν εντατικά στα μαθήματα.

Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να εγγράφουν τα παιδιά τους είτε σε πρωινά είτε σε απογευματινά τμήματα, με σκοπό αυτά να μάθουν όλα τα μυστικά αυτού του πολύ όμορφου αθλήματος.

Φυσικά η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο μιας και υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφούν άτομα όλων τω ν ηλικιών. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 23410 70313 και στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Ξεκινούν οι προπονήσεις Τεχνικής

Αναγνωρίζουμε την αξία της τεχνικής, και δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα (4-8 παιδιών) για την βελτίωση των παιδιών στο κομμάτι της Τεχνικής και της Συναρμογής.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 28 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 30 Ιουλίου, με τρεις προπονητικές μονάδες εβδομαδιαίως.

Δηλώστε την δική σας συμμετοχή μέχρι τη Παρασκευή 18 Ιουνίου στη Γραμματεία!
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313.

Πρόγραμμα Αqua Fitness

Τι καλύτερο στο τέλος της ημέρας σου από το να μπαίνεις και να γυμνάζεσαι στο νερό; Το πρόγραμμα Aqua Fitness λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στο Alexandros Sports Center.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης κάνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που αναζωογονεί τον ανθρώπινο οργανισμό.

Κλείστε τη δική σας θέση στο 23410 70313.

Διασκεδάζουμε με το Aqua Fun

Το Καλοκαίρι έφτασε και πλέον μπορείτε να έρχεστε στο Aqua Fun του Αλέξανδρου Κιλκίς από τις 10 το πρωί ως τις 15.30 το μεσημέρι.

Φοράτε μαγιό, σαγιονάρες, παίρνετε τις πετσετούλες σας και βρίσκετε την ανάσα δροσιάς στο Αθλητικό μας Κέντρο.

Έρχεται και το Summer Camp

Το αθλητικό κέντρο Αλέξανδρος υποδέχεται και αυτή τη χρονιά στις εγκαταστάσεις του τους μικρούς μας φίλους, σε ένα ακόμη Summer Camp.

Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουλίου, οι γονείς δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα, μιας και αναλαμβάνουμε εμείς την φροντίδα των παιδιών από τις 7.30 το πρωί ως και τις 16.00 το μεσημέρι.

Σε ένα ασφαλές μέρος όπως το Αθλητικό μας Κέντρο, τα παιδιά διασκεδάζουν, "χτίζουν" νέες φιλίες και αποκτούν όμορφες εικόνες.

Κλείστε τη δική σας θέση στο Summer Camp στο 23410 70313.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.