Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Συνάντηση Ανδρίτσου με Κοντοζαμάνη και Γεωργαντά


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κλκίς
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς πραγματοποίησε στις 5 και 6 Μαΐου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά στην οποία συζητήθηκε ο προγραμματισμός των δράσεων για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. 

Συζητήθηκε η επίσπευση της προκήρυξης για τη στελέχωση της ΜΕΘ με ιατρούς αντίστοιχης ειδικότητας, τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου με ειδικότητες που επί χρόνια απουσίαζαν και με επικουρικό προσωπικό, ώστε να παρέχονται πληρέστερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες του Κιλκίς.

Πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Τ.Υ.Π. Αθανάσιο Γιάνναρη, το Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θεόδωρο Κυριαζόπουλο και τη Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού Αγγελική Βιτωράτου, κατά την οποία συζητήθηκε το ζήτημα της ρυθμιστικής μελέτης και προγραμματίστηκε εντός του μηνός Μαΐου η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο μελετητή και η προσέλευσή του στη συνέχεια στο Γ.Ν. Κιλκίς για την έναρξη των εργασιών του.

Παράλληλα τέθηκε επί τάπητος η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου και προγραμματίστηκε εντός των αμέσως επομένων μηνών η ανακοίνωση της διακήρυξης για τη μελέτη του έργου.

Κατόπιν, τη Δευτέρα 10 Μαΐου ο Διοικητής συναντήθηκε με τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. Δημήτριο Τσαλικάκη στα γραφεία της Υ.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη, όπου εξειδικεύτηκαν τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον οργανισμό του Γ.Ν. Κιλκίς και ειδικότερα τη στελέχωση των νέων οργανικών θέσεων για την λειτουργία της ΜΕΘ, αλλά και τα χρόνια προβλήματα στελέχωσης του Νοσοκομείου με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που από ετών έχουν εκλείψει. 

Ειδικά ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού συζητήθηκε η μελέτη και δημιουργία χώρων αρνητικής πίεσης, οι οποίοι θα παραμείνουν και θα χρησιμεύσουν για την αντιμετώπιση και άλλων ασθενειών.

Μέσα στη δίνη της καθημερινής μάχης με τον αόρατο εχθρό και των εγγενών αδυναμιών που αντιμετωπίζει ένα επαρχιακό νοσοκομείο, η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς προσπαθεί με κάθε μέσο να το στηρίξει, αναπτύξει και ενδυναμώσει και δίνει την υπόσχεση πως θα ασκεί διαρκείς πιέσεις για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει, ώστε μέσα σε σύντομο χρόνο να παραχθούν αποτελέσματα, να επωφεληθούν τα μέγιστα οι πολίτες και να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.