Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Δημοπρατείται το έργο για τις «υπολειπόμενες εργασίες ανέγερσης του Γηροκομείου Κιλκίς»

Φωτογραφία αρχείου Σεπτεμβρίου 2019
Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς
Δημοσιεύθηκε χθες η απόφαση έγκρισης  διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για το έργο προϋπολογισμού, 482.639€, που αφορά στις υπολειπόμενες εργασίες του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς.

Ολοκληρώνονται, με αυτό τον τρόπο, οι διαδικασίες για την δημοπράτηση ενός έργου, που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Είναι γνωστό ότι τα αναγκαία για την ολοκλήρωση του έργου χρήματα, διατέθηκαν ήδη από τον Οκτώβριο του 2014. Δυστυχώς, για αρκετά χρόνια, έως τα μέσα του 2019, κανείς αρμόδιος από το Υπουργείο Εργασίας, δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη αυτού του έργου.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, επισκέφθηκε το Κιλκίς, έπειτα από πρόσκλησή μου, η αρμόδια Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια συνεχής και αποδοτική συνεργασία, για να ξεπεραστούν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα.

Οφείλω να ευχαριστήσω, πέρα από την Υφυπουργό, η οποία συνέβαλε καθοριστικά, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τα στελέχη της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων της ΠΕ Κιλκίς, καθώς και την Πρόεδρο Βασιλική Νάκου, για την εξαιρετική συνεργασία.

Μετά τη δημοπράτηση, θα ακολουθήσει άμεσα η κατασκευή του έργου και πλέον οι Κιλκισιώτες θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο γηροκομείο, ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Κλείνουμε ακόμη μια εκκρεμότητα του παρελθόντος - Συνεχίζουμε συστηματικά να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στο Νομό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.