Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ελεύθερων Νέων Ελλάδας στον Δήμαρχο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπροσωπεία των Ελεύθερων Νέων Ελλάδας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της πολιτικής δεξαμενής σκέψης (think tank) Νικόλαο Ζερζελίδη και συζήτησαν για τις προοπτικές του φιλελευθερισμού στον ελλαδικό χώρο.

Η Ελεύθερη Οργάνωση Νέων, με την υποστήριξη του Γερμανικού Ιδρύματος Friedrich Naumann επανεκκινεί τη φιλελεύθερη δράση της πραγματοποιώντας περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις που βρίσκονται στη γραμμή της Εγνατίας (Γιάννενα, Κοζάνη, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Θεσσαλονίκη) με την προσδοκία όπως ανέφεραν τα μέλη της στο Δήμαρχο Κιλκίς να συγκροτήσουν ένα ελεύθερο πεδίο διαλόγου για τη νέα γενιά προκειμένου να εκφραστούν δημιουργικά οι ιδέες της ανοιχτής κοινωνίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων και της εμβάθυνσης της δημοκρατίας.

Η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η προώθηση της τοπικής δημοκρατίας ως ζητήματα που προσελκύουν το ενδιαφέρον των Ελεύθερων Νέων τέθηκαν επίσης στο επίκεντρο της συνάντησης με τον κ. Κυριακίδη να υπογραμμίζει την αξία της συμμετοχικής έκφρασης των νέων, στην πολιτική και κοινωνική σφαίρα, με την ταυτότητα του ενεργού και υπεύθυνου πολίτη, για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.