Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Πρόεδρο, Γ. Ιωαννίδη και μέλη του Δ. Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς την Τετάρτη 5/5 με θέμα το επικείμενο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Τ. Κεσίδης, η βουλεύτρια Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου, η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Ε. Ναβροζίδου, ο αναπληρωτής συντονιστής, Γ. Θεοδοσιάδης, ο υπεύθυνος οικονομίας, Ο. Μπαγκατουρίδης και η υπεύθυνη Εργασιακών, Σ. Ψαρρά.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Κιλκίς εξέφρασε την αντίθεσή του στις επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά και δήλωσε πως, ως συνδικαλιστικός φορέας, θα προβούν σε δράσεις και παρεμβάσεις τόσο για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και τους πολίτες, όσο και γιατί το νομοσχέδιο αμφισβητεί κεκτημένα δικαιώματα αιώνων. 

Επιπλέον, τόνισε πως η υποβάθμιση του ΣΕΠΕ αποτελεί μέρος της στόχευσης των κυβερνώντων. Κάλεσμα προς τους τοπικούς και υποψήφιους βουλευτές, πρόσθεσε, ότι θα απευθύνει το αμέσως επόμενο διάστημα με σκοπό να τοποθετηθούν συγκεκριμένα επί του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση.

Από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε απόλυτα ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους, ότι οι αντεργατικές και αντικοινωνικές αλλαγές, τις οποίες επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στον κόσμο της εργασίας, οφείλουν να μείνουν στα χαρτιά. 

Το Κόμμα της Αριστεράς θα σταθεί στο πλευρό, όλων όσων θα δώσουν τη μάχη, και πάλι, για να αποτρέψουν ενωμένοι τις επιδιώξεις του Υπουργού Εργασίας, Κ. Χατζηδάκη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίστηκε πως είναι η μάχη των μαχών. Τέλος, την Πέμπτη 6/5 καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς σε απεργιακή κινητοποίηση κατά των απάνθρωπων μεταρρυθμίσεων που επιλέγει η κυβέρνηση για τον κόσμο της εργασίας και της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.