Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσου.

Αντικείμενο της συζήτησης, ήταν ζητήματα σχετικά με την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Κοντοζαμάνη ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ παράλληλα γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την προετοιμασία του χώρου.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό να προχωρήσει η έγκριση και η προκήρυξη των απαραίτητων ειδικοτήτων για τη στελέχωση της Μονάδας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, δεσμεύθηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συμπεριληφθούν στην πρώτη σχετική προκήρυξη, οι απαιτούμενες θέσεις ιατρών και νοσηλευτών για τη στελέχωση της ΜΕΘ.

Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, «με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες και αξιοποιούνται επιτέλους τα χρήματα, τα οποία ήταν διαθέσιμα για αυτό το σκοπό, ήδη από τα τέλη του 2014. Καθώς το ΓΝ Κιλκίς είναι ένα από τα ελάχιστα περιφερειακά νοσοκομεία που δεν διαθέτει ΜΕΘ, η λειτουργία της θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης στο Νομό και θα επιλύσει οριστικά μια μεγάλη εκκρεμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.