Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Γ. Αναστασιάδης: Tραγικές οι ευθύνες της πολιτικής Μητσοτάκη με ολέθριες συνέπειες

Το παρακάτω σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αναστασιάδης αμέσως μετά την ανακοίνωση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος του 2020 από την ΕΛΣΤΑΤ.

''Η εθνική οικονομία καταγράφει κάθε εξάμηνο 2,5 δις ευρώ απώλειες φορολογικών εσόδων εξαιτίας της πολιτικής του ''ακορντεόν'' που εφαρμόζει η κυβέρνηση, όσο δηλαδή θα κόστιζε για ένα χρόνο αν κάθε πολίτης έκανε τεστ κάθε εβδομάδα με ευθύνη και προγραμματισμό του κράτους, ώστε να περιορίζαμε δραστικά τη διασπορά του κορονοϊού.. και φυσικά όχι μόνο να μην είχαμε την απώλεια των 15 δις ευρώ στο ΑΕΠ του 2020 αλλά κυρίως να είχαν σωθεί χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.. τραγικές οι ευθύνες της πολιτικής Μητσοτάκη με ολέθριες συνέπειες.''




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.