Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

(Video) Δωρεά αναπνευστήρων από το Δήμο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

 

Με τη διάθεση αναπνευστήρων, Bipap και υγειονομικού υλικού ολοκλήρωσε σήμερα τη δωρεά του στο Γενικό Νοσοκομείο ο Δήμος Κιλκίς.

Σε μια σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής του ιατρικού εξοπλισμού, που έγινε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώπιον του Διοικητή του Γιάννη Ανδρίτσου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τόνισε την αξία της ευεργετικής συμβολής της Αυτοδιοίκησης στο δημόσιο σύστημα υγείας με πράξεις που στηρίζουν τους υγειονομικούς και όλους τους εργαζόμενους στις δομές υγείας του τόπου μας αναγνωρίζοντας την δύσκολη μάχη που δίνουν καθημερινά κατά της Covid -19.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου εξέφρασε για μία ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες του στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμαρχο Κιλκίς προσωπικά για την πολύτιμη αρωγή τους στην ενίσχυση του Οργανισμού η οποία φανερώνει περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διατέθηκαν δύο αναπνευστήρες πίεσης όγκου ΚΙΤ, δύο συσκευές Bipap και οκτώ στοματορινικές μάσκες σε διάφορα μεγέθη, συνολικής αξίας 25.296 ευρώ. Είχε προηγηθεί από το Δήμο Κιλκίς, τον περασμένο Δεκέμβριο μία ακόμη υγειονομική χορηγία αξίας 37.000 ευρώ.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρό του Παύλο Θωμαϊδη και από τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Στανημερόπουλο, Δημήτρη Δημητρίου, Καλλισθένη Πάκα και Χρήστο Σαρβανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.