Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

KKE: Η κυβέρνηση αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών εντείνει τον αυταρχισμό

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Τα υποκριτικά κυβερνητικά χειροκροτήματα στο πρώτο κύμα πανδημίας, γρήγορα μετατράπηκαν σε αυταρχισμό, κι ενόψει του τρίτου κύματος της πανδημίας εξελίσσονται σε ανοιχτή καταστολή απέναντι στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών, νοιάζεται μόνο να εντείνει τον αυταρχισμό. Τις τελευταίες μέρες πολλά είναι τα κρούσματα και οι κλήσεις από την αστυνομία, σε προέδρους συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομειακών, όπως της πρόεδρου της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτης Ρέντζιου, της ΠΟΕΔΗΝ, του Αγ. Σάββα, της προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και αντίστοιχες κλήσεις πανελλαδικά σε υγειονομικούς, σε εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων από τα δημόσια νοσοκομεία και τον κλάδο της Υγείας, γιατί αγωνίζονται και διεκδικούν την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού.

Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του γενικού γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς και του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, Αχιλλέα Καλεμκερίδη.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΟΜΩΣ;ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΑΜΙΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ;ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΤΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΟΜΩΣ;ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΑΜΙΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ;ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΤΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.