Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς με το σύλλογο ΧΩ.Μ.Α. (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός)


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής1 Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς, Νέας Δημοκρατίας
Σε συνέχεια των συναντήσεων με αθλητικούς συλλόγους (στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της κομματικής Οργάνωσης) της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ την περασμένη εβδομάδα (Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2021).

Ο Πρόεδρος της κομματικής Οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας Ν. Τοπαλίδης και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΧΩ.Μ.Α. (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) κ.κ. Αν. Αβραμίδη και Αθ. Καριοφύλλη με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πορεία του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δραστήριος σύλλογος τους.

Το σωματείο ΧΩ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 2015, έχει να επιδείξει πολλούς επιτυχημένους αγώνες και δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και κορυφαίο στόχο την διεξαγωγή στον τόπο μας ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος dragster, στην περιοχή του Δήμου Κιλκίς, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διεξαγωγής από την Ομοσπονδία.

Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ εκφράσθηκε προς τους διοικούντες του ΧΩ.Μ.Α. η στήριξη και η αρωγή σε ότι είναι εφικτό για κάθε σχεδιασμό του συλλόγου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσο μάλλον για την πραγματοποίηση στο νομό μας ενός μεγάλου αγώνα πανελληνίου επιπέδου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα αναδείξει και θα προβάλει το Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.