Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Τι παράξενο συμβαίνει στο Αναβρυτό Κιλκίς;


Το κείμενο αυτό είναι χιουμοριστικό και έχει σκοπό να προκαλέσει γέλιο και τίποτε άλλο. 
Της απεσταλμένης της Γνώμης Κιλκίς, Σουμέλας Σεφτελίδου
Το Αναβρυτό ή αλλιώς Βουρλάν είναι ένα χωριό του νομού μας, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την Επτάλοφο και κοντά στο Ελληνικό. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google Earth, θα διαπιστώσετε κάτι πολύ παράξενο! Στη δεξιά πλευρά του χωριού υπάρχει ένα χωράφι το οποίο έχει σχήμα κάποιου ζώου!

Είναι ξεκάθαρο πως δεν έγινε τυχαία ίσως λόγω της βλάστησης ή του τρόπου οργώματος. Αν κάνετε zoom και πάτε πιο κοντά, θα δείτε πως το σχεδίασε -και με τη βοήθεια μηχανημάτων- κάποιος ή κάποιοι! Υπάρχει μια λεπτομέρεια επίσης όπου από το στόμα του ζώου βγαίνει ένα είδος διχαλωτής γλώσσας όπως του φιδιού!

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρήσει μια παράξενη κινητικότητα, όπου αρκετά οχήματα με ξένες πινακίδες πηγαινοέρχονται στην περιοχή. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών για αναζήτηση φτηνής γης για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, αλλά αυτό μάλλον είναι άσχετο με το σχήμα του ζώου.

Το σούσουρο και οι διάφορες εκδοχές για το τι συμβαίνει με αυτό το χωράφι είναι πάμπολες. Οι συνωμοσιολόγοι μιλούν για "κρυφά μηνύματα" σε άγνωστες δυνάμεις, οι μετριοπαθείς για τυχαίο γεγονός, ενώ οι ρεαλιστές λένε πως το έφτιαξαν οι γνωστοί σε όλους μας Γιωρίκας και Κωστίκας! 

Πιο συγκεκριμένα λέγεται πως οι δυο φίλοι "τα έπαιξαν" κυριολεκτικά με τον εγκλεισμό τους λόγω της καραντίνας. Έτσι πήραν ένα τρακτέρ και άρχισαν να οργώνουν το χωράφι σε σχέδιο ζώου αλλά και θα συνεχίσουν σε άλλα!

Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.