Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς σε τηλεδιάσκεψη σύστασης επιτροπών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Π.Ο.Μ. και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ., πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Σωματείων που θα συμμετέχουν στην σύσταση Τοπικών Επιτροπών σε όλη την επικράτεια.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, όπου βασικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Ιωάννης Παπαδόπουλος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος κος Θεόδωρος Γκίτσας.

Σωματεία από την Βόρεια, Κεντρική και Νησιωτική Ελλάδα καθώς και την Πελοπόννησο και την Κρήτη, παρακολούθησαν την τηλεδιάσκεψη, ενώ είχαν την δυνατότητα να τοποθετηθούν και να εκφράσουν τις απόψεις τους, όπως και ερωτήματα πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν.

Τα θέματα της συνάντηση ήταν τα ακόλουθα:

Λόγοι & Σημασία ίδρυσης Τοπικών Επιτροπών

Στόχοι Τοπικών Επιτροπών

Θεσμικό πλαίσιο & Προϋποθέσεις

Δομή Τοπικών Επιτροπών

Διοικητικές Αρμοδιότητες

Δράσεις & Ανάπτυξη

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή συμμετείχε από το Κιλκίς ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος, μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας για την συμμετοχή του στην επιτροπή ανάπτυξης του Αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα. Τιμητική πρόσκληση που αναγνωρίζει την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.