Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.

Ο ΕΕΣ όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτύχει, αν πλάι στους εθελοντές δεν βρίσκονταν οι ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας, που ηθικά αλλά κυρίως υλικά συνδράμουν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε στην εποχή μας.

Για το λόγο αυτό το τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς θερμά ευχαριστεί τους εργαζόμενους της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. (Τοπική Ομάδα Υγείας) και του Κέντρου Υγείας Κιλκίς που επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς να προσφέρουν μεγάλη ποσότητα σε αλεύρι και γάλα μακράς διαρκείας ώστε να ενισχυθούν τα δέματα αγάπης που διανεμήθηκαν τις ημέρες των εορτών από το Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς σε 350 οικογένειες. 

Η κίνηση αυτή όταν πραγματοποιείται από μία οργανωμένη δομή υγείας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία αποδεικνύοντας στην πράξη και την αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου μας αλλά και την συμπαράσταση σε αυτό από τον Τομέα Υγείας της τοπικής κοινωνίας μας.

Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που με τις προσφορές τους δείχνουν την αλληλεγγύη τους, τότε υπάρχει ελπίδα να ξεπεράσουμε την κρίση, γιατί απλά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.