Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Στήλες θερμομέτρησης και στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας του Δήμου Κιλκίς


Με την προμήθεια και εγκατάσταση άλλων δεκαεπτά στηλών θερμομέτρησης επεκτείνονται και στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας του Δήμου Κιλκίς τα προληπτικά μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid -19.

Αυτόματα συστήματα θερμομέτρησης, τα οποία ανιχνεύουν εμπύρετα επεισόδια με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο, τοποθετούνται άμεσα στις εισόδους των Γυμνασίων Βαπτιστή, Ευκαρπίας, Νέου Γυναικοκάστρου, Χέρσου, των Γυμνασίων – Γενικών Λυκείων Καμπάνη, Σ.Σ. Μουριών Νέου Αγιονερίου και στην είσοδο του Γενικού Λύκειο Χέρσου. 

Ανάλογη εγκατάσταση θα γίνει στα Δημοτικά Σχολεία της Ευκαρπίας, της Μεγάλης Βρύσης, του Καμπάνη, της Νέας Σάντας, του Σ.Σ. Μουριών, του Μαυρονερίου, του Νέου και Παλαιού Αγιονερίου και του Χέρσου. 

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα λειτουργίας τους είναι η ανέπαφη θερμομέτρηση με ηχητική και οπτική ειδοποίηση, η μεγάλη ακρίβεια μέτρησης με άμεση λήψη και εύκολη ανάγνωσή της καθώς και η καταμέτρηση των διελεύσεων.

Σε Δημοτικά Σχολεία με μικρό μαθητικό πληθυσμό θα γίνεται χρήση των ψηφιακών θερμομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.