Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας δια περιφοράς, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021


Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, ηλεκτρονικά, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2021.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Π.Κ.Μ.

Θέμα 2ο: Έγκριση δωρεάς: α) στην 3η ΥΠΕ είκοσι ενός (21) προκατασκευασμένων οικίσκων, τριάντα χιλιάδων (30.000) rapid test, επτά (7) αναπνευστήρων ελεγχόμενου όγκου και ελεγχόμενης πίεσης σύγχρονης τεχνολογίας, ελεγχόμενοι από μικροεπεξεργαστές, κατάλληλοι για υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων σε περιβάλλον Μ.Ε.Θ., β) στην 4η ΥΠΕ δεκαεννέα (19) προκατασκευασμένων οικίσκων, τριάντα χιλιάδων (30.000) rapid test, πενήντα (50) φορητών αναπνευστήρων εντατικού αερισμού και αντιδραστήρια για τέσσερις χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα δύο (4.992) test για το μηχάνημα του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» SB BioANALYTICA BIOTECHNOLOGY & ANALYTICAL SYSTEMS (αυτοματοποιημένο σύστημα μοριακής διάγνωσης Covid-19).

Εισηγητής: Χρήστος Μήττας, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Π.Κ.Μ.

Θέμα 3ο: Έγκριση επιχορήγησης της ερευνητικής πρότασης της Ομάδας Μεταμόσχευσης της Αιματολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου με τίτλο “Προοπτική μελέτης της γενετικής προδιάθεσης για ενεργοποίηση του συμπληρώματος και της φλεγμονής σε ασθενείς με σοβαρή λοίμωξη από COVID-19” προϋπολογισμού 100.000,00€.

Εισηγητής: Χρήστος Μήττας, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Π.Κ.Μ.

Θέμα 4ο: Έγκριση επιχορήγησης έργου που αφορά στη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του χώρου Μοριακού Ελέγχου, του Κέντρου Αίματος ΑΧΕΠΑ για την επεξεργασία δειγμάτων ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος για έλεγχο covid-19, προϋπολογισμού 36.000€ χωρίς ΦΠΑ και 44.640€ με Φ.Π.Α..

Εισηγητής: Χρήστος Μήττας, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Π.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.