Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

"Εάν δεν υπήρχαν οι εργάτες της Υπηρεσίας Καθαριότητας τα σκουπίδια θα μας είχαν πνίξει"


Γράφει η Μαίρη Τζεβελέκη
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς "Δήμος Αξιών"
Η συμμετοχή στα κοινά του τόπου είναι μια διαδικασία που κρατάει όχι με την νίκη ή την ήττα αλλά με την διαρκή συμμετοχή από οποιοδήποτε πόστο και αν εκλέγεσαι. Για να φτάσεις να εκλεγείς υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν που στέκονται δίπλα σου ή θεωρούν πως μέσα από εσένα θα ακουστεί η φωνή τους θα βρουν κάποια λύση στα όποια προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Το θεωρώ ανήθικο να παρατάς τα όπλα επειδή νομίζεις πως η φωνή σου δεν ακούγεται, γιατί για να ακουστεί πρέπει να κάνεις αντιπολίτευση με επιμονή στοχευμένα με πρόγραμμα, όραμα χωρίς ακραίες και σπασμωδικές κινήσεις. 

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από όλους όσους αντέχουν ακόμη να συμμετέχουν στα κοινά από οποιοδήποτε πόστο. Οι καρέκλες και τα οφίτσια δεν φτάνουν, είναι απαραίτητοι και οι "εργάτες" για να υλοποιηθεί ένα έργο-όραμα. Το θέμα είναι να αναλογιστούμε από πιο πόστο και με ποιον ρολό ο καθένας θέλει να προσφέρει.

Εάν δεν υπήρχαν οι εργάτες της Υπηρεσίας Καθαριότητας τα σκουπίδια θα μας είχαν πνίξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.