Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συντονίζει το πρόγραμμα ERASMUS+ - «The love of reading»


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συντονίζει και συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο «The love of reading» που έχει 3ετή διάρκεια (2019-2022). Στα πλαίσια λοιπόν του παραπάνω προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2/12/2020 η 2η Διακρατική Συνάντηση των κρατών-εταίρων(Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος, Ισπανία, Ρουμανία, Τσεχία) , η οποία έγινε διαδικτυακά (λόγω περιορισμών COVID-19) και ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Στη συνάντηση σχεδιάστηκε η πορεία/το μέλλον του προγράμματος στις συνθήκες COVID-19 και παρουσιάστηκε η δημιουργία της 1ης διαδικτυακής βιβλιοθήκης στην Ευρώπη, δραστηριότητα που αποτελεί και τον πυρήνα του προγράμματος. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα εμπλουτιστεί σταδιακά με χιλιάδες τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων(e-books) στα αγγλικά, στα οποία θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση όλοι οι Ευρωπαίοι μαθητές.

Όλο το παραπάνω εγχείρημα βασίστηκε σε ιδέα-πρόταση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, που μάλιστα είναι και ο συντονιστής του συγκεκριμένου προγράμματος ERASMUS+.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.