Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Επιμορφωτική Κιλκίς: A Chance for Change: Empowerment & Restoration


Δελτίο τύπου 
Επιμορφωτικής Κιλκίς
Σήμερα, το πρόγραμμα «A Chance for Change» που χρηματοδοτείται από το Erasmus + εγκαινιάζει τον νέο ιστότοπό του με επίκεντρο την αντιμετώπιση της βίας λόγω φύλου μέσω της αποκαταστατικής δικαιοσύνης.

Η ιστοσελίδα www.achance4change.eu θα συγκεντρώνει το έργο της συνεργασίας αυτού του προγράμματος που συντονίζεται από το Restorative Justice for All International Institute και υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή του καθηγητή Theo Gavrielides.

Μετά την πρώτη μας επιτυχή Διεθνή Συνάντηση για το πρόγραμμα στο Κιλκίς, στο τέλος του Σεπτεμβρίου (στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής Κιλκίς) , όπου όλοι οι εταίροι από το «A chance for Change» (C4C) συζήτησαν πολλαπλές και καινοτόμες ιδέες στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος Erasmus + , που συστάθηκε τις παραμέτρους για την επικοινωνία και τη διάδοση των πληροφοριών και αποτελεσμάτων. Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά αυτή την πλατφόρμα που θα χρησιμεύσει ως ψηφιακός κόμβος του έργου για όλες τις εν εξελίξει δραστηριότητες και τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου και μετά.

Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει η σελίδα του Facebook και το hashtag #chance4change μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναφορά στο υλικό του προγράμματος μέσω των κοινωνικών δικτύων. (https://www.facebook.com/chance4change.KA205)

Η Desiree Noriega, RJ4All υπεύθυνη του προγράμματος για τη νεολαία είπε: «Ο τρόπος για να αυξήσουμε την προβολή μας στους νέους είναι με την εμφάνιση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για να στοχεύσουμε τους νέους και να τους ενημερώσουμε για τους σκοπούς και τους στόχους μας»

Ο Samuel Underwood, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της νεολαίας είπε: «Είναι πολύ συναρπαστικό να βρισκόμαστε εδώ κατά την έναρξη ενός έργου του οποίου τα αποτελέσματα θα είναι τόσο ευρεία και ευεργετικά. Είμαι ενθουσιασμένος που εργάζομαι παράλληλα με το RJ4All για να βοηθήσω στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του Chance4Change. "

Theo Mavrosavva, Διευθυντής Διεθνών Προγραμμάτων του οργανισμού ΟΤΙ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του προγράμματος C4C, δήλωσε: «Επιτέλους είμαστε ψηφιακά προσβάσιμοι! Όλοι μπορούν να ενημερωθούν και να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα μας και τα κανάλια κοινωνικών δικτύων για να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει με το C4C! Η ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών μαθημάτων που θα δημιουργηθούν μαζί με την εμπειρία του RJ4All στον τομέα, θα ωφελήσει όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.