Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια Δημήτρη Μίσκο από τη Γρίβα Παιονίας, για τον Εθνικό Τίτλο του "Πρέσβη ομορφιάς"


Τον τίτλο του πρέσβη ομορφιάς "Handsome Ambassador GS Hellas 2020", κατέκτησε ο "δικός μας" Δημήτρης Μίσκος στον Τελικό των Εθνικών Καλλιστείων "Star & Mr GS Hellas 2020", που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Ο 26χρονος νέος με ύψος 1.80, έχει σπουδάσει τεχνολόγος γεωπόνος και κατάγεται από τη Γρίβα του Δήμου Παιονίας, όπου και διαμένει σήμερα. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχε αφού πέρασε από casting. 

Ο Δημήτρης, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά και τον τόπο του, ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Γρίβας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Σε μια εποχή που ακούμε ως επί το πλείστον δυσάρεστα και... άσχημα νέα, ειδήσεις που αναδεικνύουν όμορφους ανθρώπους του τόπου μας μόνο καλοδεχούμενες είναι.

Συγχαρητήρια Δημήτρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.