Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αναγέννηση Πλαγιάς ευχαριστεί θερμά την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Ευχαριστήριο Αναγέννησης Πλαγιάς προς την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας
Eκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την δημοσιογραφική παρουσία σας στην επίσημη και τυπικά έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020 – 2021 με την πραγματοποίηση του καθιερωμένου Αγιασμού που έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο της Πλαγιάς.

Η συνδρομή και η βοήθεια των ΜΜΕ στην πορεία ενός σωματείου μιας ομάδας εν προκειμένω για την επικοινωνία του αθλητικού μηνύματος στην κοινωνία είναι πολύτιμη και άκρως σημαντική.

Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε μια μικρή κοινωνία όπως του νομού μας την οποία ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Πλαγιάς "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" καλείται την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινά οσωνούπω και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου να εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Όπως άλλωστε έπραξαν τόσα χρόνια πολλές ομάδες του νομού Κιλκίς όχι μόνο στην Γ’ Εθνική αλλά και σε άλλες Εθνικές κατηγορίες καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις για μια αξιοπρόσεκτη και επάξια πορεία και εκπροσώπηση του Κιλκισιώτικου αθλητισμού, ειδικότερα του ποδοσφαίρου.

Θερμές ευχαριστίες, υγεία και δύναμη.



Το Δ.Σ.

της Αναγέννησης Πλαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.