Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αίτημα Δ. Αγαθόπουλου για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για το σχολεία


Αίτημα Δ. Αγαθόπουλου προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολίων κατά την νέα σχολική περίοδο, κύλησε με προβλήματα που άπτονται και των υποχρεώσεων των Δήμων για την ομαλή λειτουργία τους.


Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν αναίτια στον Δήμο μας ενέτειναν την ανησυχία των συμπολιτών μας όσον αφορά την προστασία της υγείας των και γενικώς την καθημερινή τους 

Η σύγχυση δε που προκλήθηκε κατά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, λόγω covid-19, στα σχολεία, επιβάλλουν την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ.με μοναδικό θέμα την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Συνεπώς συναινούμε στην πρόταση της Δημ. Παρ. "Λαϊκή Συσπείρωση" για την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.