Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Φραγγίδης: Να λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές του ν. Κιλκίς με το 50% των πωλητών


Δήλωση Γ. Φραγγίδη
Τίθεται ζήτημα άμεσης λειτουργίας των λαϊκών αγορών με συμμετοχή του 50% των πωλητών. Η απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι λαϊκές αγορές του Ν. Κιλκίς αποτελεί βαρύ οικονομικό πλήγμα σε τουλάχιστον 300 οικογένειες του νομού μας (παραγωγοί και έμποροι), οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με έντονο βιοποριστικό πρόβλημα ενόψει του χειμώνα.

Σαφώς με αυστηρή επιμέλεια στη χρήση της μάσκας, που είναι απαραίτητη τόσο για τους πωλητές όσο και τους καταναλωτές, επιπλέον η διατήρηση των αποστάσεων και βέβαια η χρήση αντισηπτικού, είναι απαραίτητοι όροι για την λειτουργία των λαϊκών αγορών .

Έχοντας τους μισούς εκθέτες στον ίδιο οριοθετημένο χώρο της ανοιχτής λαϊκής αγοράς ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού ελαχιστοποιείται.

Είναι απόλυτα κατανοητή η έντονη αντίδραση του σωματείου λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς στην έκτακτη γενική συνέλευσή του, διότι στους νομούς Χανίων και Χαλκιδικής, όπου επιβλήθηκε ολικό «lock down», για το αντίστοιχο πρόβλημα, οι λαϊκές αγορές λειτούργησαν κανονικά με το 50% των εκθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.