Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έφτασαν στο Δήμο Κιλκίς οι μάσκες για τα σχολεία


Σήμερα το πρωί Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 παρελήφθησαν από το Δήμο Κιλκίς, οι υφασμάτινες μάσκες που απέστειλε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) προκειμένου να διανεμηθούν σε μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους. 

Πρόκειται για επαρκή ποσότητα μασκών -2.617 σε αριθμό- οι οποίες θα μοιραστούν-από μία- σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 

Η διαδικασία της διανομής ξεκίνησε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με συντονιστές τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. κ. Γιάννη Καραΐτη και Γιάννη Λιναρδάκη αντίστοιχα. 

Η διαδικασία της παραλαβής των μασκών από τους διευθυντές όλων των Σχολικών Μονάδων θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή, κατά τις ώρες 11-1 το μεσημέρι και 6-8 το απόγευμα. Πρόκειται για την πρώτη δόση μασκών, ενώ αναμένεται σε επόμενο διάστημα να ακολουθήσει και η δεύτερη. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φρόντισε να προμηθεύσει με θερμόμετρα κάθε νηπιαγωγείο και δημοτικό του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου