Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Μέτρα προστασίας από τη νόσο COVID-19

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Μία νέα χρονιά λειτουργίας των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας και των εκδηλώσεων της ΤΕΧΝΗΣ ξεκίνησε.  Οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνεργασίας και επαφής μας εφέτος έχουν ιδιαιτερότητες και χαρακτηρίζονται από την αναγκαιότητα τήρησης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.
Αυτό δεν θέλουμε να μας στερήσει τη χαρά της συνεύρεσης και να γίνει τροχοπέδη στις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Αντίθετα θέλουμε να μας ενώσει υιοθετώντας μία συμπεριφορά που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την επιδημία γρήγορα και με ασφάλεια.

Ο πολιτισμός, η μουσική, το θέατρο, η ζωγραφική, ο χορός είναι η ίδια μας η ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας ενημερώσει για το πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας που θα εφαρμόσει στους χώρους της και θα τηρήσει στη διάρκεια των καλλιτεχνικών της τμημάτων για την προστασία τόσο των εκπαιδευτών/τριων όσο και εκπαιδευόμενων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων, όπως αυτές κάθε φορά θα δίνονται και πάντα σε σχέση με την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη και στη χώρα.

Κατά την είσοδο-έξοδο στο χώρο και καθόλη τη διάρκεια των εργαστηρίων, όπου είναι απαραίτητη η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

-Τηρείται υποχρεωτικά απόσταση 1,5 μέτρων μεταξύ των εκπαιδευομένων, μεταξύ εκπαιδευτών/τριων και εκπαιδευομένων και μεταξύ όλων των παραβρισκομένων στους χώρους της Τέχνης.

-Τηρείται η αναλογία των 4 τετραγωνικών ανά άτομο.

-Απαγορεύεται η μετακίνηση των καθισμάτων και η μεταβολή της διάταξης τους. Τα κενά ανάμεσα στις θέσεις παραμένουν σταθερά και αμετακίνητα.

-Κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης 1,5 μέτρων.

-Οι χώροι έχουν εφοδιαστεί με θερμόμετρο απόστασης, αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα και γίνεται συχνή απολύμανση πόμολων και επιφανειών.

Ας έχουμε στο νου μας ότι ο βαθμός πολιτισμού ενός λαού, μιας ομάδας, ενός φορέα, ενός ατόμου κρίνεται από το σεβασμό που επιδεικνύει προς τους συνανθρώπους του, τον αυτοσεβασμό του, την ευγένεια, την εντιμότητα, την κοσμιότητα, την ωριμότητα του και την αντίληψη για μια κοινώς αποδεκτή κοινωνική συμπεριφορά.

Καλώς να βρεθούμε και φέτος, προστατευτείτε και απολαύστε με ασφάλεια.

Και αυτό θα περάσει. Καλή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.