Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ένταξη των αθλημάτων του Brazilian jiu jitsu και Budokai στη μοριοδότηση των αθλητών

Ανακοίνωση του Kinesis Fight Club Brazilian Jiu Jitsu Gougoulas team
Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου έβγαλε ανακοίνωση και γνωστοποιεί την ένταξη των αθλημάτων του Brazilian jiu jitsu και Budokai στη μοριοδότηση των αθλητών στα επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Και τα δύο αθλήματα αυτά καλλιεργούνται στο Kinesis σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο δίνοντας τα εφόδια στους αθλητές του ώστε να πετύχουν διακρίσεις σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Η προπονητική ομάδα του Kinesis είναι άρτια καταρτισμένη και έτοιμη να οδηγήσει τους αθλητές της στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club, Kinesis for kids, Kinesis for juniors και Kinesis athletics για ηλικίες που ξεκινούν από 4 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.