Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Κιλκίς: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 10.000 ευρώ εγγύηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 10.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε πριν από λίγο ο ένας εκ των δύο χαμηλόβαθμων αστυνομικών και προτελευταίος κατηγορούμενος από τους 17 συνολικά, που ανακρίθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Κιλκίς για την υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που απασχολεί το πανελλήνιο από την περασμένη Παρασκευή.  


Νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι 15 κατηγορούμενοι με περιοριστικούς όρους, ενώ ένας εξ αυτών πλήρωσε εγγύηση 2.000 ευρώ. Αυτήν την ώρα ανακρίνεται ο υψηλόβαθμος αστυνομικός, την υπεράσπιση του οποίου έχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.