Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αναδιανομή (3η στη σειρά) Ξηρών Προϊόντων και Ξηρών Προϊόντων, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) μαζί με βρεφικές τροφές ως εξής:

Α. - Στη Γουμένισσα, την Πέμπτη 09-07-2020 και ώρα 09:00 π.μ έως 12:00 μ.μ. πίσω από το κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας, για τους ωφελούμενους της Δ.Ε. Γουμένισσας καθώς και της Δ.Ε. Ευρωπού. Όσες αιτήσεις έχουν τουλάχιστον 5 μέλη θα παραλάβουν προϊόντα ξηράς τροφής και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Β. - Στο Πολύκαστρο, την Παρασκευή 10-07-2020 και ώρα 09:00 π.μ έως τις 12:00 μ.μ. στην πάνω πλατεία Πολυκάστρου δίπλα στα ΚΤΕΛ, για τους ωφελούμενους της ΔΕ Πολυκάστρου καθώς και της ΔΕ Αξιούπολης. Όσες αιτήσεις έχουν τουλάχιστον 5 μέλη θα παραλάβουν προϊόντα ξηράς τροφής.

Συνημμένα σας στέλνουμε την σχετική ανακοίνωση και παρακαλούμε για την όσον το δυνατόν καλύτερη προβολή από το Μέσον σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.