Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

SOS εκπέμπει ο Δήμος Παιονίας για την πιθανή εμφάνιση κρουσμάτων στην δομή της Νέας Καβάλας και στον καταυλισμό των Ρομά της Αξιούπολης

Ανακοίνωση
Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια της προληπτικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, της πιθανής εμφάνισης κρουσμάτων στην δομή της Νέας Καβάλας, στον καταυλισμό των Ρομά της Αξιούπολης και τις επιπτώσεις στους κατοίκους των πόλεων και των χωριών της Παιονίας,  σύστησε, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, επιτροπή που αποτελείται από: 


ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΠΟΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΙΖΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δ/ΚΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΖΑΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΣΑΤΣΟΓΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

Δ/ΚΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Α.Τ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΛΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στην συνεδρίαση της επιτροπής αποφασίστηκαν τα εξής:

Να δημοσιοποιηθούν πανελλαδικά μέσω των ΜΜΕ τα σοβαρά προβλήματα υγιεινής που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στη δομή της Νέας Καβάλας και οι διαμένοντες στον καταυλισμό των Ρομά με συνέπεια να αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού και άλλων μεταδοτικών ασθενειών. 

Να γίνουν άμεσα από τον ΕΟΔΥ δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην δομή φιλοξενίας, στον καταυλισμό των Ρομά και στα ξενοδοχεία που μεταφέρθηκαν μετανάστες.
Να προγραμματιστεί για το άμεσο χρονικό διάστημα η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Ρομά σύμφωνα με τις υποδείξεις των εποπτών υγείας της Περιφέρειας και τις υποδείξεις της κοινότητας Αξιούπολης. 

Να ζητηθεί από τους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς η στήριξη των παραπάνω θεμάτων για να ταχεία και οριστική αντιμετώπιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.