Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 8/5/2020, 09:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκαν κλοπές και θανάτωση ζώου στην Ημαθία 
Εξιχνιάσθηκαν μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπές από οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις στην Ημαθία, καθώς και θανάτωση και κακοποίηση ζώων σε μία από τις περιπτώσεις κλοπής. 

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2020) το πρωί με ένταλμα σύλληψης ένας άνδρας, για διακεκριμένες κλοπές, ζωοκλοπή, κακοποίηση ζώων συντροφιάς και άλλα αδικήματα. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών, συνεργών του σε κλοπή.

Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα την 11η Μαρτίου 2020 παραβίασαν περίφραξη οικίας στην Ημαθία και αφού ο άνδρας θανάτωσε ένα σκύλο και τραυμάτισε σοβαρά έναν δεύτερο σκύλο που διατηρούσε ο ιδιοκτήτης στην αυλή του σπιτιού, αφαίρεσαν από την οικία ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 1.500 ευρώ.

Επιπλέον, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ενεργώντας κατά περίπτωση μαζί με συνεργό του, το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020, διέπραξε 10 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από καταστήματα, οικίες, αποθήκες και επιχειρήσεις σε περιοχές της Ημαθίας.

Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και σε μία περίπτωση αμνοερίφια, με τη συνολική αξία της λείας να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την διάπραξη των κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συλλήψεις για κλοπές

➤Συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού ένας άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε παράνομα σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε σε εξωτερικό αύλειο χώρο μία τσάντα ημεδαπού, έγινε όμως αντιληπτή από τον ίδιο που την ακινητοποίησε. Στην κατοχή της βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης
Συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2020) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για το αδίκημα της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.